Zastupitelé

Zastupitelé za Zdravý Rožnov ve volebním období 2010 - 2014 zvolení z těchto kandiátů s tímto programem.

Pravidelná setkání se zastupiteli

S našimi zastupiteli se můžete setkávat pravidelně každou první středu v měsíci (při každé zkoušce sirén :-) v podkroví Městské knihovny od 16. do 17. hodiny.

Zastupitelé za Zdravý Rožnov ve volebním období 2010 - 2014

Miroslav KubínMgr. Miroslav Kubín (31 let), Jižní město

Pracovník Správy CHKO Beskydy – odborný referent specialista – zoolog. Je členem výkonné rady občanského sdružení Zdravý Rožnov. Komunální politice se věnuje více než 10 let. Zaměření: protipovodňová opatření Rožnova a opatření proti suchu, zlepšení kvality života obyvatel panelových sídlišť, bezpečnost cyklistů na území Rožnova aj.

miroslav.kubin@zdravyroznov.cz


Karel GardašMgr. Karel Gardaš (34 let), Záhumení

Pracuje jako programátor na volné noze. Je členem školské rady ZŠ Sedmikráska a předsedou Sdružení přátel ZUŠ Rožnov p. R. Aktivně vystupoval v občanské iniciativě proti znovuzprůjezdnění Nádražní ulice.

karel.gardas@zdravyroznov.cz


Odstoupily z funkce

Blanka MikolajkováBlanka Mikolajková (50 let), Horní Paseky

Pracuje jako vedoucí občanského sdružení Iskérka, organizace na podporu duševního zdraví, která provozuje službu sociální rehabilitace pro lidi s duševním onemocněním. Je členkou občanského sdružení Zdravý Rožnov a sociální komise při Radě města. Ministerstvem kultury ČR jí byl udělen titul Nositel tradic lidového řemesla.

blanka.mikolajkova@zdravyroznov.cz


Jarmila MikuláškováJarmila Mikulášková (64 let), Dolní Paseky

Důchodkyně, emeritní ředitelka Městské knihovny. Zakládající členka a místopředsedkyně občanského sdružení Zdravý Rožnov. V tomto sdružení se zaměřuje hlavně na přípravu a realizaci akcí prevence zdraví. V Městské knihovně organizuje již 15 let S-klub pro slabozraké a nevidomé.

jarmila.mikulaskova@zdravyroznov.cz


Zastupitelé byli zvoleni z těchto kandidátů.